به طور عمده در بازارهای مدرن و امروزی، دو نوع لاستیک برای انواع لیفتراک ها وجود دارد. لاستیک های پنوماتیک و جامد، هر کدام از این دو نوع لاستیک، بسته به نوع آج و رتبه بندی و ترکیب خاص خود در بازار ارائه می شوند. ترکیب این عناصر و عوامل سبب ایجاد تفاوت در کاربرد و عملکرد می شود. در این مقاله به آنچه باید در مورد هر یک از این دو نوع لاستیک بدانید اشاره می کنیم.
انتخاب بهترین لاستیک برای لیفتراک
نصب لاستیک بر روی لیفتراک به دو روش انجام می گیرد: روش های استاندارد و تزریق. لاستیک هایی که می توان آن ها را با فشردن و نیروی بازو در جای خود نصب کرد، مواردی هستند که به راحتی نصب می شوند، اما بر روی سطوح چالش برانگیز، طول عمر و دوام کمتری دارند. در نصب استاندارد لاستیک، همانند لاستیک خودروها نصب میشوند. در نهایت باید با محاسبات دقیق اندازه لاستیک را به دست آورید.
اگر نمیدانید کدام نوع لاستیک می تواند برای شما بهترین گزینه باشد، بهتر است لاستیکی را در سایز مورد نظر خود انتخاب کنید که کمترین بار را با کمترین فشار باد حمل کند. همچنین محل و سطوح مورد استفاده از لیفتراک را نیز در نظر بگیرید. اگر در محیط های نا هموار و غیر همسطح از دستگاه خود استفاده می کنید لاستیک های بادی را می توانید انتخاب کنید. اگر محیط مورد استفاده شما طوریست که احتمال پنجری بالاست، از لاستیک های توپر که به لاستیک های ضد پنچری نیز معروفند، می توانید استفاده کنید. دقت داشته باشید که اگر جنس لاستیک و یا چرخ شما پلی اورتان است، از این نوع فقط در فضاهای بسته می توانید استفاده کنید.
انواع لاستیک های لیفتراک
در نهایت شما چند گزینه برای انتخاب پیش رو خواهید داشت: این گزینه ها عباتند از:
ضد پنچری: رایجترین نوع لاستیک می باشد، مانند لاستیک های پنوماتیک می باشد اما با باد پر نمی شود. این نوع لاستیک در حین کار پنچر نمی شود و یا سطح آن صاف نمی شود و همچنین در محیط های بسته و فضای داخل انبار بسیار کاربردی است.
بالشتک: این نوع لاستیک ها که با نواری فلزی و لاستیکی ساخته می شوند از انواع لاستیک هایی که تزریق می شوند میباشند. گاهی اوقات این نوع لاستیک ها و پیچ هایشان ممکن است مشکل ساز باشند.
پنوماتیک: لاستیکهای بادی مانند آنهایی که در کامیونها استفاده میشوند، با هوا پر میشوند و از یک آج عمیق و ضخیم تشکیل شدهاند. آنها بادوام و ماندگار هستند و می توانند به طور کلی عمر لیفتراک شما را افزایش دهند. بهترین استفاده در مناطق ناهموار یا نامسطح می باشند.
پلی اورتان: این نوع لاستیک ها که با تزریق بر روی بدنه ی سایز مورد نظر ساخته می شوند، برای استفاده در داخل محیط انبار و فضاهای بسته بسیار مناسب میباشند.
بدون علامت: از جنس لاستیک های توپر یا جامد هستند و برای جلوگیری از ایجاد لکه بر روی سطوح میباشد. این نوع لاستیک ها معمولا در انبار کارخانجات و فروشگاه های مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین به علت حذف شدن کربن در طراحی و ساخت آن ها، طول عمر کوتاهتری نیز دارند.
فوم پر: این نوع لاستیک ها از نوعی رزین ساخته می شوند. با فرایند تزریق این لاستیک ها ساخته می شوند. ساختار و جلوه ای شبیه به لاستیک های بالشتکی دارند و خطر سوراخ و پنچر شدن را نیز از بین میبرند.
در نهایت شما می توانید با مشاوره با کارشناسان فروش ما، بهترین گزینه ی لاستیک را ا توجه به نیازتان برای لیفتراک خود تهیه کنید.
همچنین میتوانید برای مشاوره و خرید انواع تجهیزات انبارداری (انواع لیفتراک ،فروش ریچتراک،فروش پالت تراک،جک پالت دستی ،خرید استاکر برقی ) باطری لیفتراک برقی ،همچنین انواع خدمات مرتبط با تعمیرات تخصصی لیفتراک و تامین قطعات اصلی لیفتراک (موتور لیفتراک،فیلتر لیفتراک،قطعات بدنه لیفتراک ،الحاقیه لیفتراک،لاستیک لیفتراک و…) با مجموعه پارت ماشین تماس حاصل فرمایید .